Wij zijn onafhankelijk en kiezen de band die bij u past!

Wij werken met alle merken en typen banden en velgen. Doordat wij onafhankelijk zijn kunnen wij altijd kiezen voor de beste band/velg welke bij uw auto, uw rijgedrag en uw budget past. 

Wij leveren zowel winter- als zomerbanden en 4 seizoenenbanden. Daarnaast leveren wij ook alle typen en maten velgen. Van stalen velgen tot lichtmetaal in breedset, wij zoeken de perfecte combinatie voor uw auto.

Ook voor banden onder uw (lichte) bedrijfswagen, aanhanger, Camper of Caravan kunt u bij ons terecht. 

Het monteren van de banden doen wij met behulp van de meest geavanceerde apparatuur. Hiermee kunnen wij alle afmetingen banden monteren. Van oldtimer tot RunFlat. Lees meer over het monteren en balanceren op deze pagina

TPMS
Veel auto's zijn uitgevoerd met een TPMS (Tyre Monitor Pressure System). Dit systeem is er in twee vormen een indirect systeem welke via de ABS sensor van uw auto werkt en een direct systeem welke met een sensor in het wiel werkt en continue de actuele bandenspanning doorgeeft in de auto. Deze sensoren zijn voorzien van een batterij met een beperkte levensduur. Wij kunnen alle soorten TPMS sensoren leveren en programmeren in de auto. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Poedercoaten en CNC afdraaien van velgen
Wij verzorgen het poedercoaten van alle typen lichtmetalen velgen in iedere gewenste kleur. Wat dacht u van "Gun grijs" in plaats van het traditionele zilver of mat en glimmend zwart zo krijgt u direct een hele andere uitstraling van uw auto. Daarnaast kunnen wij gepolijste wielen opknappen door deze CNC af te draaien waardoor alle zichtbare schade en/of corrosie weer hersteld wordt. Informeer gerust naar de mogelijkheden!