Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op middels onderstaande gegevens. Of kom vrijblijvend langs. Graag tot ziens!

Wegens PLEZIERIGE omstandigheden zijn wij op donderdag 5 September 2024 vanaf 12.00 en vrijdag 6 september 2024 de gehele dag gesloten.
Veelgestelde vragen

Van der Wagt Bandenservice staat voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Wij zijn echt gespecialiseerd in banden en alles wat daar mee samen komt. Doordat wij werken met de meest geavanceerde apparatuur weet u zeker dat u veilig onderweg kunt!

Dit is per auto erg verschillend. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, hoeveel kilometer rijdt u per jaar? Wilt u ermee op wintersport? Trekt u een zware aanhanger of caravan? Etc. etc. Bij Van der Wagt geven wij u graag een advies op maat.

In Nederland zijn speciale banden voor in de wintermaanden nog niet verplicht gesteld. In veel landen om ons heen wel.

Dit is een melding vanuit uw TPMS systeem. Er is iets loos. Check de bandenspanning en/of kom bij ons langs.

Het lijkt erop dat er een onbalans in uw voorwielen zit. Kom even bij ons langs dan kijken we ernaar!

Ja, dat is geen enkel probleem. Wanneer u bij ons winterbanden koopt bieden wij u de service van opslaan en monteren. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Contact

U kunt ons vinden aan de Grevelingstraat 2 te Lisse, een locatie nabij het centrum van Lisse gelegen. Wilt u dus even wachten tot uw auto weer klaar is? Binnen 3 minuten loopt u het gezellige centrum van Lisse binnen. Ook hebben wij een gezellige wachtruimte waar u onder het genot van een kopje koffie kunt wachten.