Opslag van winter- en zomerbanden

Wanneer onze relaties kiezen voor optimale veiligheid en gebruik maken van zowel zomer- als winterbanden slaan wij het set welke op dat moment niet gebruikt wordt intern op. Dit doen wij binnen ons bedrijfspand en niet extern. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en heeft u altijd de beschikking over uw eigen banden of wielen wanneer u dit wenst. Wij slaan zowel losse banden als sets velgen met banden op welke door ons zijn geleverd. 

In de maanden dat het set wielen bij ons opgeslagen staat worden deze door onze wielenwasmachine onder hoge druk met warm water gewassen en gereinigd en worden de wielen opnieuw gebalanceerd. Zo rijdt u altijd op perfect gebalanceerde wielen waardoor u geen last heeft van overmatige slijtage aan de stuurinrichting/wielophanging of aan de banden, er geen onnodig hoog brandstofverbruik is en de auto trillingsvrij is. 

Wanneer er losse banden worden opgeslagen worden deze op afspraak op de bestaande velg gemonteerd en uiteraard opnieuw gebalanceerd. 

Op deze manier worden uw banden tweemaal per jaar beoordeeld op overmatige slijtage, bandenspanning, ongelijke slijtage etc en brengen wij een advies uit wat te doen.