3-Dimensionaal uitlijnen van uw auto

Uw auto "trekt" naar een kant? Uw stuur staat scheef? U heeft iets geraakt? Er is een onderdeel van de stuurinrichting of wielophanging vervangen? Uw banden slijten scheef af? 

Allemaal redenen om uw auto op de juiste manier uit te laten lijnen. Wij doen dit met behulp van het nieuwste Hunter Hawkeye Elite 3-D uitlijnsysteem. Dit systeem werkt met een hoog-resolutie digitaal camerasysteem. De vier onafhankelijk werkende camera's berekenen de positie van de vier targets ten opzichte van elkaar. 

Deze gegevens worden direct in de computer verwerkt en vergeleken met de originele uitlijnspecificaties vanuit de auto fabrikant. Wanneer blijkt dat de actuele wielstanden buiten het bereik van de gestelde fabrieksspecificaties liggen zullen wij deze wielposities dusdanig verstellen dat deze weer volledig volgens de fabrieksspecificaties komen te liggen. 

Wij beginnen met het afstellen van de achterwielen (indien mogelijk) en werken zo naar de voorkant toe. Alle standen welke instelbaar zijn aan de auto zullen wij indien nodig verstellen en binnen de tolerantie vanuit de auto fabrikant zetten. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat het stuurwiel weer perfect recht staat wanneer u de auto na het uitlijnen weer meeneemt.

Wij hebben de originele uitlijnspecificaties vanuit de auto fabrikant voor alle productieauto's beschikbaar en beschikken over een zeer ruime hoeveelheid uitlijngegevens van verschillende oldtimers. 

Uitlijnen doen wij enkel op afspraak en neemt ongeveer 60 minuten in beslag. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak middels de contactpagina.